Logo-maatje

Logo-maatje is een samenwerking tussen Communicatiecentrum Taalstroom en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Een prachtig project waarbij logopediestudenten maatje worden voor volwassenen met communicatieproblemen na niet aangeboren hetsenletsel (NAH).

Er worden vanuit dit project studenten logopedie gekoppeld aan personen met een communicatieprobleem. Het Logo-maatje zal op regelmatige basis bij de persoon met taal/spraakproblemen langsgaan om samen iets leuks te ondernemen, zoals bijvoorbeeld een wandeling maken, een spelletje spelen of samen naar een museum gaan.

Heeft u interesse? Laat het ons weten.

Op 29 april 2022 zijn twee Logo-maatjes, Stanka (een persoon met afasie), Anouk (logopediestudent), Regina Van Uffelen (Logopedist bij Communicatiecentrum Taalstroom) en Susan Nabuurs (Docent logopedie Hogeschool van Arnhem en Nijmegen & Logopedist Radboudumc), geïnterviewd door Streekomroep RN7.

Het interview gaat over de waardevolle activiteit Logo-maatje! Een mooie samenwerking tussen onze opleiding en het werkveld waarvan studenten heel veel leren.